AGONY

Runoilija Pampinea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2005
Viimeksi paikalla: 11.8.2020 23:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

It hurts to stay this way
I wish the pain away..
It's so sad to adore alone..
So hard to live without heart's home..

You still make me cry..
No matter how hard i try
To be just cool
To get over and through..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot