Miksi?

Runoilija Pampinea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2005
Viimeksi paikalla: 11.8.2020 23:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

Minä tanssin kuin tulisilla hiilillä,
riemulla minua musiikki vie.
Silti salattuja murheita sydämellä
kulkee elämäni yksinäinen tie.

Taas kuivuneet silmäni kyyneltyy
kun hiljaa vuoteelleni käperryn.
Mietin yhä uudestaan - Missä on syy?
Miksi aina sydänsuruihin kärvennyn?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavia kysymyksiä elämälle...Ilo on valinta mutta suruillakin oma tarkoituksensa. Surullisuudessaankin kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot