Fafa

Runoilija -zaida-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2004
Viimeksi paikalla: 18.4.2017 7:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.3.1974

Mielen pimeitä puolia, tuskaa ja intohimoa niitä heijastavat tämän onnellisen naisen runot.
 

Levy suklaata kirjahyllyssä
Pinossa lukemattomia kirjoja
Puhuit kanssani elämän tarkoituksesta
Opetit solmimaan kengännauhoja

Suuri nahkainen nojatuoli
shakkilauta ja tikittävä kello
Tuoksuit tallilta ja jotenkin kaupungilta
Hyvän yön suukkosi kutitti ja partasi sai minut nauramaan.

Hemmottelit minut piloille, prinsessasi.
Opetit olemaan ihmisiksi
elämään täysillä tänäänkin!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan herkkiä muistoja kertoo tämä runosi.

Sydänmuisto tämä runosi on.
:)

Äärettömän Hieno.

Kaunein mahdollinen muisto,
elämän
ilo :)

 

Käyttäjän kaikki runot