Tähdenlento

Runoilija -zaida-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2004
Viimeksi paikalla: 18.4.2017 7:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.3.1974

Mielen pimeitä puolia, tuskaa ja intohimoa niitä heijastavat tämän onnellisen naisen runot.
 

Taivaalta sataa unelmia
yllemme laskeutuvia pyrstötähtiä
Syksy puistelee kesän pölyt pois.

Katson matalalla roikkuvaa kuuta
Lasken ylitse sinkoavia meteoriitteja
ja tiedän että sinäkin näet ne.

Onko euroopan toisella laidalla
samat sateet ja unelmat
vai onko kaikki vain delfiinien leikkiä laineissa?

Selite: 
joskus jossain joku koskettaa elämää ja jättää jäljen matkankin päästä..
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upean upea!
 

Käyttäjän kaikki runot