Haudalla

Runoilija -zaida-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2004
Viimeksi paikalla: 18.4.2017 7:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.3.1974

Mielen pimeitä puolia, tuskaa ja intohimoa niitä heijastavat tämän onnellisen naisen runot.
 

Arkun kannelle asetan muistoksi menneestä
viljavan tähkän
kera auringonkukan
ja ruiskaunokin

Miksi muuttaisin mitään
siitä miten muistin
syksyisin
Kun sinua onnittelin

Nyt onnittelen matkasta
uuteen elämään
Bon Voyage!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Valoisa surullinen muistoruno.

Koskettava muistoruno, jossa Auringon sädettä.

Tuntuu hyvältä.

 

Käyttäjän kaikki runot