muistoissa

Runoilija -zaida-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2004
Viimeksi paikalla: 18.4.2017 7:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.3.1974

Mielen pimeitä puolia, tuskaa ja intohimoa niitä heijastavat tämän onnellisen naisen runot.
 

Kuuntelen levyltä maailman hengitystä
Kaivaten takaisin alkupisteeseen
Sinne missä ympärillä on vain lämpö ja kaikilla hyvä olla.

Silmäni tuijottavat läpi aikojen ja kilometrien
aalloissa leikkivien delfiinien selkiä
muistan miltä ne näyttävät vaikken niitä nähnytkään.

Kaukana ovat kuumat kivet
Kaukana lämpimänä kuohuva rantavesi
Kaukana ja silti ihan tässä
muistoissa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot