Taivas ja minä

Runoilija -zaida-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2004
Viimeksi paikalla: 18.4.2017 7:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.3.1974

Mielen pimeitä puolia, tuskaa ja intohimoa niitä heijastavat tämän onnellisen naisen runot.
 

Taivas itkee kanssani.
Pisaroivat kyyneleet helmeillen ikkunaan.
Hiljaisuus ympärilläni kietoo pehmeään vaippaansa.

Enkä edes tiedä miksi itken.
Luopumisen vaikeutta vaikka tiedän että olet matkalla parempaan.
Itsekkyyttä kun jätät minut jälkeesi.

Hiljaisin kyynelin itkemme yhdessä
taivas ja minä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Liikuttavan Hieno.

Minä tiedän tämän, tiedän tunteen mutten koskaan olisi saanut sanottua sitä näin koskettavasti.. Kiitos!!
 

Käyttäjän kaikki runot