Sukulaissielu

Runoilija syysaurinko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


runokynäni kirjoittaa ajatuksiani...

kiitän kauniisti :)
viikon 15/2009 runoilija

 

Sydän tietää sen
kun kohtaa oikean
sielun

Sukulaissielun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pitää paikkansa kuin hyvin paikattu hammas. :)
Välillä on ns. intuitio!

Nii, kyl sen tietää, jos sattus kohilleen! Mut ihana runo!

ihana.. runo :)

Sydämellä näkee parhaiten. :)

Totuuden kerroit

Hmm..näinhän se menee =) Hieno runo.

Sydän tietää... ja Sielukin Tietää.

Puhutteleva Pienensuuri runonen.

Oi<3 runosi on vahvaa tunnetta. muutamalla sanalla upea runo. vahvaa rakkautta on runosi.

Sielu tietää ehkä paremmin kuin sydän...Hieno on runosi.

suuri totuus näissä muutamissa sanoissa!
Hieno runo=)

 

Käyttäjän kaikki runot