Syysmyrskyn syleilyssä

Runoilija syysaurinko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


runokynäni kirjoittaa ajatuksiani...

kiitän kauniisti :)
viikon 15/2009 runoilija

 


Sieluni vaeltaa luoksesi
vastassani on tänään
tyhjyys

Syksyn tuuli taisi viedä
huuliltasi lämpimät
sanasi

Myrskyn lailla tunteeni
riepottelevat mieltäni
minua

Sadepisarat valuvat
poskilleni kastellen ne
kyyneleet

Huomenna kuitenkin
olemme taas ehkä

Rakkauden syleilyssä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viimat syksyiset, kesän hehku - kaikki kuulunevat vuorollaan elämään, tunteva uskaltaa kokea ne kaikki.... kauniisti soljuvat sanat syysmyrskyn syleilyssä...

kauniiksi oot pukenut sanasi
rakkauden monivivahteissuden :)

Tunteentäyteinen, ihanan dilemmamainen runo, kiitos!

kaunista runoilua :)

 

Käyttäjän kaikki runot