Yön sininen

Runoilija syysaurinko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


runokynäni kirjoittaa ajatuksiani...

kiitän kauniisti :)
viikon 15/2009 runoilija

 


Suutelisin huulesi
ensin

Valuisin alemmaksi
käteni myös

Kunnes kohtaisin sen
rajan missä
karvoitus alkaa

Siinä pyörittäisin
kieltäni
ensin hitaasti

Sitten

Nauttisin sinusta
ihostasi herkästä
kosketuksesta
meren aalloista

sinisistä

Aina aamuaurinkoon
asti

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot