turhaanturhaanturhaan

Runoilija syysaurinko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


runokynäni kirjoittaa ajatuksiani...

kiitän kauniisti :)
viikon 15/2009 runoilija

 


Kuuletko kutsuhuutoni
luetko sen huuliltani
öisten suudelmiesi jäljiltä

Kun sydämeni huutaa
nimeäsi jättäen lyöntejä
väliinväliinväliin

Näetkö käsieni heilutuksen
kun viiton sinua saapumaan
luokseni syliini

Korvasi ovat suljetut
sydämesi kovettunut
käsiänikään et halua nähdä

Taidan turhaan odottaa Sinun
saapuvan iholleni lämpimälle

Turhaanturhaanturhaan...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot