Sieluni sävelin

Runoilija syysaurinko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


runokynäni kirjoittaa ajatuksiani...

kiitän kauniisti :)
viikon 15/2009 runoilija

 


Kuulen äänesi aistin
hymyn sydämestäsi
ajatuksissani kaipuussani
kosketuksesi muistossa

Tuuliko tuo tuoksusi
huumaavana sieluuni
Auringonsäteet ihosi
lämpöisen kosketuksen

Ajatuksissani lähelläni
olet vartalossani ihan
ihossani kiinni lujasti
yhteisessä tanssissamme

Sieluni herkin sävelin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot