Elossa

Runoilija vipsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2015
Viimeksi paikalla: 15.7.2020 21:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.4.1994


"Seikkailija ilman karttaa tai kompassia."

<3

Kiitos kaikista ihanista kommenteista!
 
Tunnen pienen tunteen
Kasvavan sisälläni 
Kun katsot minua hymyillen

Pyyhit poskeltain kyyneleen
Säpsähdän
 
En ole tuntenut tälläistä vuosiin
En tiennyt että osaisin edes
Tuntea mitään

Olet se valo pimeydessä
Käsi joka vetää minut pintaan
Tajuan itkeväni onnesta
Olen taas elossa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan!

Toisen ihmisen aito läsnäolo, välittäminen
tuo mukanaan onnea, iloa, elämän kujertavan
sykkeen suonistoon.

<3 Tunne välittyy runosta.
Ihanaa huomata jotakin koskettavaa, pitkän tauon jälkeen <3
 

Käyttäjän kaikki runot