Sinun vuoksesi

Runoilija vipsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2015
Viimeksi paikalla: 15.7.2020 21:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.4.1994


"Seikkailija ilman karttaa tai kompassia."

<3

Kiitos kaikista ihanista kommenteista!
 
Yllätin itseni vanhoista, 
liian vanhoista
Muistoista ja keskusteluista

Elin vuoden tunnissa

Kysyin sinulta joskus
Haluaisitko meidät takaisin
Ja vastasit vain, 
 
"sulla on mies ja mulla syöpä"
 
Ja tottahan se oli

Nyt vain toivon
Jos niistä edes toinen
Ei olisi päättynyt kyyneliin
Ja nyt sinun vuoksesi,
Haluaisin uskoa jumalaan
Vain sinun vuoksesi rakas
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot