Riippuvuus

Runoilija vipsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2015
Viimeksi paikalla: 15.7.2020 21:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.4.1994


"Seikkailija ilman karttaa tai kompassia."

<3

Kiitos kaikista ihanista kommenteista!
 
Riippuvainen kerran
En hallitse minua
Havahdun siihen
Miten säikähdä
itseäni

"Ei! Tämä käsiteltiin jo!" 
"Shhh, siitä ei puhuta" 
"Vaikene!" 
Huudan
 
Siksi sanoisinkin
Riippuvainen aina. 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot