Hän oli ystävä

Runoilija vipsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2015
Viimeksi paikalla: 15.7.2020 21:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.4.1994


"Seikkailija ilman karttaa tai kompassia."

<3

Kiitos kaikista ihanista kommenteista!
 
Se outo tunne
Kun nenäsi koskettaa omaani
Sisälläni tunnemyrky
Samalla huulesi koskettaa omiani

Havahdun
Se ei tunnu samalta kuin ennen
 
Otat askeleita eteenpäin
Ja seuraan perässäsi
Paikkaan jonne meidän
Ei pitänyt koskaan.. 
 
Kaduin sitä heti
 ehkä lopun ikääni
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runossa tramatiikkaa, tunnetta, rakkautta, syyllisyyttä, hieno sekoitus, vaan myös vaaran paikka tai onnen.

Upea kokonaisuus !
 

Käyttäjän kaikki runot