Itseinho

Runoilija vipsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2015
Viimeksi paikalla: 15.7.2020 21:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.4.1994


"Seikkailija ilman karttaa tai kompassia."

<3

Kiitos kaikista ihanista kommenteista!
 
Ruma
Läski
     Ällöttävä kaikin puolin. 

"olet täydellinen" 
Ihrakasa
 
Pyydät minua rakastamaan sinua
Joku fiksu joskus sanoi, 
Ettei voi rakastaa toista
Ensin rakastettava itseään

Mutta miten kukaan
  ikinä
     koskaan
         milloinkaan? 

Voisi rakastaa
Tälläistä. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Itseironiaa-(ko) ?
hyvin haastat
sanotaan vaikka näin

tiedätkö tien todelliseen rakkauteen,
ulkokultainen jäätyköön pakkaseen,
läski se on millä sydän tarkenee.
kun hyväksyy itsensä sellaisenaa, elämä helpottuu kummasti
 

Käyttäjän kaikki runot