Siitä

Runoilija Hirtehinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2009
Viimeksi paikalla: 8.12.2019 1:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.3.1981
Facebook:

38v. Taiteilija. Lyhyestä kai virsi kaunis :) Kotisivuni: https://www.facebook.com/taidemaa.net/
 

Se on kuin putoaisi, eikä maata näkyvissä.

Se on kuin vajoaisi syvyyteen, nilkkapainot jaloissa.

Se on kuin pala kuivaa leipää, ilman vettä ja kokonaisena.

Se on suuri helpotus, uusi alku epäonnistuneessa elämässä.

Toiset ovat siitä vahingoniloisia ja osoittavat sormella selkäni takana.

Toiset ansaitsevat omaisuutensa sillä ja ovat onnensa kukkuloilla.

Mikään ei voisi olla suurempi ilonaihe kuin lentää vapaana, ilman kahleita.

Silti olen sisällä, oman itseni. Vankina.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvää kerrontaa

 

Käyttäjän kaikki runot