YKSI YÖ

Runoilija Hirtehinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2009
Viimeksi paikalla: 8.12.2019 1:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.3.1981
Facebook:

38v. Taiteilija. Lyhyestä kai virsi kaunis :) Kotisivuni: https://www.facebook.com/taidemaa.net/
 

YKSI YÖ

Vain yksi yö se on, mikä meidät erottaa.
Mitä se on, joka meitä illoin lohduttaa.

...Kaadat maljani täyteen sinusta.
Kuin viini joka ei humalluta.

Ei meistä kumpikaan krapulaa kaipaa.
Vain enemmän sitä yhteistä aikaa.

Vain yksi yö sen erottaa.
Vähän kuin tämä valtio verottaa.

Vain yksi yö välissämme.
Myös onni loppuelämämme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kirjoitettu.

Onnellisen titlitystä, mukava runo

Loppusoinnut kohdallaan. Rakkausrunoa.

 

Käyttäjän kaikki runot