Yksi Elämä

Runoilija Hirtehinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2009
Viimeksi paikalla: 8.12.2019 1:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.3.1981
Facebook:

38v. Taiteilija. Lyhyestä kai virsi kaunis :) Kotisivuni: https://www.facebook.com/taidemaa.net/
 

Muistan kuin eilisen, sen ajan jolloin olin samaa muistuttava.

Vuodet kasvoilla ovat nyt paksuuntuneet kaarnaksi.

Ulkoapäin kaarnaa, sydän kuin sulaa tulta polttava.

Vieläkin se on luomisvoimaa täynnä, enkä odota sitä loppuvaksi.

Syvällä on se tunne joka lämpimäksi tekee.

Yhä lämpimämmäksi, kun tämä yksi elämä etenee.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä yksi ja ainoa elämä - se paras!

Lukijalle tuli tällainen mielikuva/ajatus lukemastaan, hyvänmielen runo pimeässä syksyssä.

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot