Päälläni taivaana

Runoilija Hirtehinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2009
Viimeksi paikalla: 8.12.2019 1:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.3.1981
Facebook:

38v. Taiteilija. Lyhyestä kai virsi kaunis :) Kotisivuni: https://www.facebook.com/taidemaa.net/
 

Tasaisuus peittona päällä maan.

Kuinka vedet ja taivaat kattona tuon.

Sitä hetkeä kun sun saan.

Elohossa yhteisessä, rakkaudesta luon.

Takaa matkojen, aikojen, kyynelten ja epätoivon.

Ei murhetta huomisesta, sen mulle opetit.

Hengitä samaa ilmaa, jonain päivänä sanoisinko "tahdon".

Lähemmäs mä tulin vastaan kun sä etit.

Rakkautemmeko on se joka kasvaa?

Kuulen kasvun vaikka se on äänetön.

Hiljaisuuden äänikin on Jumalan luomaa.

Täytettävä tila on lähes ääretön.

Makaan tässä maana, sinä taivaana.

Kuule minua Jaana, rakkauteni saava.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot