~ Tähtien tuli ~

Runoilija Vaalea ruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2008
Viimeksi paikalla: 6.1.2020 0:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ruusu kiitokseksi jokaiselle runojani lukevalle.


---<--<---<@






Runoja Sydänkyyhkyselleni. En osallistu äänestyksiin.
ღღ
 

Lämmin elokuun yö

hanhet laskeutuneet iltalennolta

tyvenessä soutaa kalastajan henki



niin onnellinen


minäkin

tuntiessani

huultesi

alla:

meissä aamuun saakka palaa tähtien tuli
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Me olemme tähtien sukua.

Olinko se joka lensi villihanhien mukana:)) asiaan !! runosi on todella tunteikas tulkinta sanojen kultaisilla kirjaimilla painettuna valkoiselle paperille rakkaudesta. pidin!

Olen runojesi edessä
aivan sanaton
niin koskettavan
helliä ne on

Kaunis, hellä runo

* huokaus jos toinenkin *

Luonto, kesäyö, rakastavaiset - mitä muuta ihminen tarvitseekaan onneensa, ei mitään. Suorastaan hyväilevää tekstiä jonka koko kauneuden kruunaa viimeinen lauseesi.

Wau !

~~*
Tulisiveltimen kauniit vedot
~~*

Sykähdyttävän Kaunis.

Kaunis onnenhetki hienosti puettuna runon muotoon.

pidin paljon tunnelmasta

Liikuttava ja herkkä runo.

Herkkää - ja niin kaunista...

 

Käyttäjän kaikki runot