~ Ihastus ~

Runoilija Vaalea ruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2008
Viimeksi paikalla: 6.1.2020 0:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ruusu kiitokseksi jokaiselle runojani lukevalle.


---<--<---<@






Runoja Sydänkyyhkyselleni. En osallistu äänestyksiin.
ღღ
 

viehko lepatus
ikikuusen havulla

perhosensini

Selite: 
Sinisiä ja vihreitä pienenpieniä metsäperhosia on liihotellut ihastuneeseen sydämeeni. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis kuin perhonen,hyvä,pidän.

Vain muutama sana, ja kauneus on synnytetty sinisten siipien tai'asta.

Herkkää kauneutta

Herkän kaunis haiku.

Kaunista ja herkkää

vautsi..

Ihana ja Onnistunut Haiku.

...runoaarteistoni perhoskokoelmaan... ;)

Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot