---

Runoilija Vaalea ruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2008
Viimeksi paikalla: 6.1.2020 0:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ruusu kiitokseksi jokaiselle runojani lukevalle.


---<--<---<@






Runoja Sydänkyyhkyselleni. En osallistu äänestyksiin.
ღღ
 

Ihastuksesta
kyynelehtivät

amoriinit
morsiusruusuissa,

kun vihdoin
kynttelikköjen
hämyssä

avaa

terälehtensä

huumaavimmat

R a k k a u s
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista ja herkkää.

Oi mikä mystiikka tähän runoosi onkaan kätektty ruusuihin ja niiden elämän hetkiin.
Rakkaus, sitäkään unohtamatta.

Rakkaus on huumeista : Rikkain että Tervein...elämänvoimanlähde !

Onnesta kyynelehtivät varmaan...
Herkän kaunista tunnelmaa on runossasi.
@>--)--)----
Hyvää syntymäpäivää Runoilijattarelle! : )

kokonaisuus kauniin taiteellinen
runosi sisältö hunajaisen kaunista

Runo on ku hääkimpun harsokukka!
Kaunis kevyt niinku henkäys.

Onnellista Syntymäpäivää toivotan !

wow, runo tempaisee mukaansa. Kaunis ja herkkä.

Kaunis, hyvä runo
Hyvää syntymäpäivää sulle : )

Todella kaunista tekstiä! Upea

Ihanaa rakkautta huokuva runo.

Kaunis ja romanttinen runo.

Kukkana rakkaus avautuu ja runo siitä on ehdottoman paikallaan.

Kaunis on tämä runosi!
PALJON ONNEA SINULLE !

Upea.

Miksen minä osannut kirjoittaa
näin kaunista (hää)runoa minun
rakkaalle ystävälleni. Aww ♥

 

Käyttäjän kaikki runot