Pelko rakkauden menettämisestä

Runoilija haluanrakkauden

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.5.2015
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 16:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.7.1994

"tunteilleen ei vaan voi mitään"
 

Nyt käsitän, tämän kummallisen elämän.
Ei siihen ihmeitä tarvita.
Vain yksi ihminen, joka avaa sun silmät.
Ja näät silloin kuinka ihmeellinen on maailma.
Voi kaikki hetkessä muuttua.
Mut kukaan ei vie koskaan sun paikkaa mun sydämestä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot