Kultainen keskitie

Runoilija haluanrakkauden

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.5.2015
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 16:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.7.1994

"tunteilleen ei vaan voi mitään"
 

Kultaisen keskitien rajalla
Sydän murskana ja hajalla
Palaset yhteen rakkaudella

Kultaisen keskitien vieressä
Onko se jokaisella mielessä
Sekö elämässä on pielessä

Kultaisen keskitien lähellä
Raskas taakka sydämellä
Tuska ihmisellä väärällä

Kultaisen keskitien polkuja
Väärin ymmärrettyjä sotkuja
Turhaan koettuja suruja

Kultaisen keskitien tarkoitus
On oltava ihmisille muistutus
Se ei saa olla vaikea arvoitus

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot