Pää täynnä turhaa riimii

Runoilija haluanrakkauden

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.5.2015
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 16:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.7.1994

"tunteilleen ei vaan voi mitään"
 

Kiveen hakattuja tarinoita
Mielen muuttavia asioita
Elämän mullistavia öitä
Lisää askarruttavia töitä

Paljon voi haluta
Vähän ansaita
Enemmän kuin mahdollista
Tai kuinka paljon luvata
Haluamansa eteen uudelleen
Kun kaatuu taas polvilleen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot