Tosi kuin vesi

Runoilija haluanrakkauden

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.5.2015
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 16:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.7.1994

"tunteilleen ei vaan voi mitään"
 

Tosi kuin vesi
Järki sano taas varmaanki
Kokeillaan uudestaanki
Sormet palo ja sydän särky
Olit liian kuuma, ei jaeta enää sänkyy

Asiat tapahtuu
Sydän pakahtuu
Ja järki palautuu
Tunteet meni taas hukkaan
Samoil linjoil ei oltukkaan
Ei tunnettu samoin alkuunkaan

Tosi kuin vesi
Ei oltu taas ajateltu
Mitä oltiin haluttu
Suhteelta liikaa odotettu
Ja suuria pilvilinnoja rakenneltu

Asiat tapahtuu
Sydän pakahtuu
Ja järki palautuu
Tunteet meni taas hukkaan
Samoil linjoil ei oltukkaan
Ei tunnettu samoin alkuunkaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot