Tupakan savuna

Runoilija haluanrakkauden

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.5.2015
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 16:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.7.1994

"tunteilleen ei vaan voi mitään"
 

Tupakan savuna, kuin aamu kosteana.
Tulen synnyttämä, kaiken tuhoavana.
Entistä ei olekkaan, onko koskaan ollutkaan.
Se hetki ja aika katoava.
Liekin kuumuus polttava.
Savuna ilmaan katoaa, vetenä maahan putoaa. Uutta luo ja synnyttää.
Auttaa kasvamaan ja edistää.
Voiko mikään olla niin puhdistavaa?
Kuin katsoa merta aaltoilevaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot