6.6.09

Runoilija Sadie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän avaimet ovat kolmessa hetkessä: syntymässä, kuolemassa ja tämänhetkisessä hengenvedossa.
 

KUN tuli kahdesta neljä ja yhdestä kaksi.
KUN yltyi tuuli, iski sateella maan tuoksuvaksi.
KUN tuli kesä ja kärpäset.. tuli myrsky ja poutasää.

KUN tajusin sen vihdoinkin.
KUN uskalsin tunnustaa pelkoni ja tunnustaa heikkouteni.
KUN jaksoin uskoa, vaikka kaikkea oli kokeiltu jo kolmesti.

SILLOIN sinä synnyit.
SILLOIN syntyi me.

SILLOIN syntyi rakkaus.

Selite: 
Moni asia voi olla vaikeaa. Tai niistä voi tehdä vaikeita. Kivunkin keskellä voi löytää onnen. Kun uskaltaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanomaltaan todella kaunis runo, onnea teille!

 

Käyttäjän kaikki runot