Friendship 4ever

Runoilija Sadie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän avaimet ovat kolmessa hetkessä: syntymässä, kuolemassa ja tämänhetkisessä hengenvedossa.
 

Joskus kauan sitten yritin miellyttää
ihmisiä ympärilläni.
Nyt olen ymmärtänyt sen,
että ystävyydestä tulee ARVOIKKAIN asia
maan päällä juuri siksi

että jokainen on aidosti
omanlainen.

Ystävistään pitää juuri sellaisina kun he ovat,
yhtä haavoittuvina ja aukinaisina
kun

itsekin on.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot