Syntymättömän laulu

Runoilija Sadie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän avaimet ovat kolmessa hetkessä: syntymässä, kuolemassa ja tämänhetkisessä hengenvedossa.
 

Mitä yhteyksiä
sinusta minuun,
minusta sinuun, meistä eteenpäin.

Hymyn,
halauksen voimaa.
Tunnetta jonka sisällä voi olla voimakas
ja heikko.

Olla ehyt vaikka särkee.

Ja ne sanoista kauneimmat kukkivat sydämessä.
"Kyllä kaikki järjestyy."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot