elokuussa

Runoilija Sadie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän avaimet ovat kolmessa hetkessä: syntymässä, kuolemassa ja tämänhetkisessä hengenvedossa.
 

hiljaisuutta

jotain vanhaa, jotain uutta.
Jotain sinistä.
Lainattuna herkkää mieltä.

Elokuutamon välkkeessä,
tähtien säihkeessä,
sudenkorennon
sinisiivissä.

Ajatukseni
noissa kesäkuutamoissa.
Aalloissa kelluvat,
mieleni onnelat.

Varjojen alitse
niittyjen ylitse
kiitäen elämän halki...

oman ja lainatun.

Selite: 
Siniseen usvaan uppoan.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot