Ehjää ja kirkasta

Runoilija annamanna

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En etsi sitä,
mikä on vajavaista
Sydämeni on kerran saanut maistaa
ehjää ja kirkasta
Tämä maa on tuhkaa, jota varistan päältäni
etten peittyisi
Ehjää ja kirkasta rukoilen
Vapaaksi tekevää tietoa,
säpäleiksi murskaavaa, parantavaa totuutta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hei, tämähän oli loistava.

 

Käyttäjän kaikki runot