Kultaseppä

Runoilija annamanna

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kultaseppä juottaa
kahta kultalankaa
yhdeksi punokseksi
kuumentaa
hitaasti kulta sulaa
yhteen toisen kanssa
Hitaasti liekki lämmittää
kultalankoja
Mitä kuumemmin
mitä pidemmältä matkalta
sitä lujempi liitto
sitä kestävämpi punos
Kulta sulaa
kuumuudessa
-juottaa, juottaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot