Nimetön

Runoilija Emptysoul

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.6.2013
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 16:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.8.1986

 

Miten sitä ihminen aina
yrittää kätkeä ne muistot katkerimmat?
Piilottaa ne itseltään,
peläten, että joku saisi ne selville.
Ja kuinka ne kätketyt muistot,
sekä niiden tuomat tunteet
koittaa kiistää ja olla kuin
niitä ei koskaan olisi ollut.

Kovan kuoren alla ne kaikki muistot
silti ovat.
Ei niitä voi pois pyyhkiä.
Ja miksi pitäisikään?
Nehän ne kaikki kokemukset,
niin hyvät kuin huonotkin,
tekevät meistä juuri sen,
millainen oikeasti on.

Selite: 
Näitä minä mietin usein vaikeina aikoina ja koitan selittää ja miettiä mitä on tapahtunut, milloin ja miksi...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot