Nimetön

Runoilija Emptysoul

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.6.2013
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 16:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.8.1986

 

Se hetki kun
halattiin.
Kun muu maailma
katosi ympäriltä.
Se lämmön tunne,
turvallisuus,
yhteenkuuluvuus.
Kuin se puuttuva palanen
olisi asetettu paikoilleen.
Olo, kuin olisimme
olleet siinä aina.

Yksi ja sama.

Selite: 
Omistettu sille jollekin, jonka kanssa tämä heki koettiin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot