Nimetön

Runoilija Emptysoul

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.6.2013
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 16:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.8.1986

 

Se, jota kutsutaan rakkaudeksi...

Mitä se oikeasti on?
Aluksi ainakin perhosia vatsassa,
kauniita sanoja,
lämpimia katseita ja kosketuksia,
intohimoa,
luottamusta,
kiintymystä,
avoimmuutta,
jotakin jota ei voi sanoin kuvailla.

Entä, kun tietyt tuntemukset
ja asiat katoaa?
Mihin ne loppuu, vai
loppuuko ne sittenkään?

Onko se rakkaus kuitenkin
vain hetkellinen aistiharha?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot