Nimetön

Runoilija Emptysoul

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.6.2013
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 16:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.8.1986

 

Rauhassa, järki mukana.
Niinhän me sovittiin...

Mutta entäs sitten, kun
tunteet ottaa täysin vallan?

Läheisyyden kaipuu,
turvallisuuden tunne,
se euforia pelkästä katseesta,
läpi virtaava sähkö kosketuksesta.
Ja päälle vielä himo...

Mihin se järki katosi??

Selite: 
Ja taas sille jollekin siellä jossakin...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot