Nimetön

Runoilija Emptysoul

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.6.2013
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 16:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.8.1986

 

On olemassa ihmisiä,
jotka läsnäolollaan pelastaa
huonoimmankin päivän.

On olemassa hetkiä,
jotka haluaa säilyttää
muistoissaan ikuisesti.

On olemassa muistoja,
jotka koittaa unohtaa,
koska ne sattuu.

Ja on olemassa ne
tosiasiat, joita ei
mikään mahti maailmassa
pysty koskaan muuttamaan...

Selite: 
Itseni tutkiskelua...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot