Nimetön

Runoilija Emptysoul

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.6.2013
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 16:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.8.1986

 

"Mä haluan lähteä" niin mä sanoin.
mä myös tarkoitin sitä,
täydestä sydämestäni.
Niin mä kai tekisinkin,
lähtisin,
jos se olis mahdollista.
Jos mulla vaan riittäis
voimat siihen.
Jos mä saisin jostain
rohkeutta ja tahtoa
selviytyä huomisesta.

Mistähän sitä sais?

Sitä miettiessä ahdistuu
kokoajan enemmän ja
enemmän.
Lopulta kaikki energia
kuluu siihen, että
selviää yhdestä hetkestä...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot