Ammatinvalintaa

Runoilija LeidiM

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihmettelijä
 

Jos minä saisin
kuolemantuomion

3 kuukautta elinaikaa
kyntelisitköhän sinä
näin sesonkiaikana
pellollasi
aamusta iltaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyse taitaisi olla muustakin kuin ammatinvalinnasta... hyvä runo

Niinpä....arvot on niin erilaisia eri ihmisillä.

Rankan valinnan edessä tässä ollaan.

 

Käyttäjän kaikki runot