Meriselityksen velkaa

Runoilija LeidiM

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihmettelijä
 

Tuntui erityisen pahalta
kun en edes osoittanut
hellyyttä julkisesti

- jota inhoat -

tiuskit vain,
kun vain istahdin
viereesi

Älä ikinä
puhu minulle potaskaa
sinut yllättäneestä
epävarmuudestani

näköjään se julkinen minäni
on sinulle se toivottu

en minä
jonka haluat nähdä

muka

kannattaisi opetella
olemaan avoin uusille asioille

jos me

minusta
riippumattomista
syistä

emme vuosikausien jälkeenkään

toisiamme tunne
pahassakin

en anna takaisin

minut voit vain

menettää

teen tärkeät päätökset
aina

yksin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista... mä en huolisi miestä, jolle julkiset hellyydenosoitukset ovat liikaa...joko kehtaa olla ja vaikka suudella mun kanssa julkisestikin tai sit ei ole ollenkaan. Hyvin kirjoitettu runo

 

Käyttäjän kaikki runot