Kuin niin olisi

Runoilija LeidiM

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihmettelijä
 

Olisinkohan
isompi osa elämääsi
jos jotkut asiat olisivat..
toisin
siihen en voi luottaa
best chance on kuitenkin
ainakin osin
TUNTEA kuin niin olisi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pohtiva, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot