Euforia

Runoilija Kaaosnainen

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 28.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Euforia, tuo hetki nautinnon, hetki olemassa olon, hetki seesteinen ,mielen raikkaus.
Euforia sinne tahdon uudelleen ja uudelleen .
Euforia hetki seesteinen, hetki jolloin kaikki pysähtyy, hetki lämmän, hyvän olon tunteen.
Euforia sinne tahdon uudelleen ja uudelleen.
Hetki tuo pysähdyksen, ilman tarvetta hengittää, ilma sisälläni hyvin riittää, pumppu jättää lyönnit väliin, olen euforiassa, paikassa jonne ei yksin pääse.
Euforia, hetki minuuden , hetki energian, hetki nautinnon, siel viipyä tahdon pidempään ja pidempään, uudelleen ja uudelleen.
Euforia sinne halajan.
Euforia ,hetki joka on kaikki, ei ole parempaa, sinne halajan uudelleen ja uudelleen, viipyä pidempään ja kauemmin, ei ole muuta kuin euforia.
Euforia tuo olemassa olon tarkoitus.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot