Rakastanut monta kertaa

Runoilija Kaaosnainen

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 28.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastanut monen monta kertaa olen, sydämeni toiselle antanut.
Monen monen kertaa luopumaan joutunut olen siitä kelle sydän kuulunut.
Rakastanut monesti,jokaisella yhä lämin paikka sisimmässäin.
Rakastanut, paikka erityinen jollain usein on ollut, nyt ei ole ketään, rakkautta vaan erilaista elämässä.
Rakastanut monesti,lämmin paikka jokaisella keillä ollut avaimet sydämeeni sisimpääni.
Rakastanut ja luopunut, luopuminen sydänveret ain seisauttanut on.
Silti lämpöä heille keistä luopunut olen.
Paikka jollekkin auki on ken sisään seuraavaksi kävelee siitä ovesta joka sisimpäni verhoaa.
Rakkaus ja luopuminen liian usein käsi kädessä kulkee, ain kun joku paikan valloittaa se siitä luopua tahtoo.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot