R.I.P serkut

Runoilija Kaaosnainen

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 28.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi, miksi toiset meistä lähtevät niin paljon aijemmin kuin toiset?
Miksi ,miksi , toisilta viedään monia,nuoriakin lyhyen ajan sisään?
Voi äidin tuskaa , hautaan saattaen omiaan.
En voi ymmärtää, ei ole sanoja, on vain muistot lapsuuden.
R.I.P serkut

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot