Nimetön

Runoilija Katkerat sanat

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen oikeasti hyvinkin positiivinen ja iloinen ihminen. Kirjoitan tähän vain sen mitä en halua sanoa ja sen mitä en halua ajatella enää.
 

Polttava riepu nielussa,
unohdettu kaikki.
Vihaan sinua syvästi,
syvemmin kuin pystyn ymmärtämään,
olet antaminut eteen päin jättänyt kokematta,
olet psykotpaatti, narsisti, egoisti, kuoleman äärellä huudat apua.
jota minulla ei ole enää antaa.
hyvästi rakkaani, kauniita unia.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot