Rakkauden rumat kulmat

Runoilija Katkerat sanat

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen oikeasti hyvinkin positiivinen ja iloinen ihminen. Kirjoitan tähän vain sen mitä en halua sanoa ja sen mitä en halua ajatella enää.
 

Sinä et tiedä miltä se tuntuu,
Minä olen uinut ulos mustasta aukosta vain päätyäkseni sinne takaisin,
Minä tunnen kuinka tahtoni murtuu rakkauden ikeessä,
(Se hämmentää minut)
tunnen kuinka päätöksen kyyneleet kuivuvat,
tunnen kuinka jää johon yritin lukita sydämeni sulaa sen paisteessa.

Voin pahoin fyysisesti, minua oksettaa, minua revitään kahtaalle, voimilla joiden edessä olen mitätön.

Rakkauden voima on kauhea,
se pukee minut sokeaksi,
se saa väkivallan tuntumaan hellyydeltä ja
pettämisen omilta virheiltä.
Viha muuttuu mustasukkaisuudeksi ja mustasukkaisuus häpeäksi ja häpeys hellyydeksi.

Monestikko minut vielä revitään näin ja taas kasataan,

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot