rakkauden vankilasta vapauden fobiaan

Runoilija Katkerat sanat

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen oikeasti hyvinkin positiivinen ja iloinen ihminen. Kirjoitan tähän vain sen mitä en halua sanoa ja sen mitä en halua ajatella enää.
 

Tämä uni johon heräsin, siinä ei nuku kukaan.
Nämä valheet joilla itseäni valelin, ei niihin usko kukaan.

Tuo rakkaus missä uin, en tiedä oliko sitä koskaan,
Tämä onni mitä tunnen saa minut voimaan pahoin.

Nämä sanat poimin kuin ruven haavastani
ja nyt on parempi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot